WhatPulse

Kommer framtidens spel-analys-program vara registrering av antalet knapptryck, musklick och distans som musen har förflyttats under tiden som man spelar? Ja, vem vet egentligen? Genom att kunna se ungefär hur många tryck och klick som gjorts under spelets gång kan man se ungefär hur mycket aktivitet som gjorts.

Kör man ett strategi-spel och mest bara ser på när ens resurser ökar för att man ska kunna uppgradera någonting så har man inte särskilt hög aktivitet till skillnad från om man alltid gör någonting på andra håll.

Vad som framkommit här ovan är alltså att WhatPulse är ett program som mäter antalet tryck, klick och distans. För att skaffa WhatPulse går man in på deras hemsida, registrerar ett konto och laddar ner programmet (just nu WhatPulse 1.5).

När kontot är registrerat och programmet nedladdat går ni in på eran profil på hemsidan och lägger till en ”Pulse Profile”. Den ska ni sedan skriva in på ”Profile” tillsammans med användarnamnet och lösenordet när ni startar programmet på datorn.

Om allt går som det ska kommer ett W synas i meddelandefältet. Håller ni då muspekaren över symbolen kommer eran nuvarande statistik att visas. För att ”nollställa” mätaren högerklickar ni på symbolen och väljer ”Pulse!” som visas högst upp.

Finns det ytterligare frågor och funderingar finns WhatPulse’s vetenskapsbas till förfogande (engelska) eller så kan ni fråga oss.

Ligger det något intresse i det finns det möjlighet att gå med i LanLigan’s eget team. Gå bara in på ”Teams”, tryck på ”Join team” och sök på LanLigan. Lösenordet är ugglanmaxxar.

Alla är välkomna!

Annonser

One Response to WhatPulse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: