Lan-mikrofonen

Lan-micenDet är vetenskapligt bevisat av LanLigan. Efter snart ett år av innehaven, och nästan ett halvår av aktiva lan, har vi kommit fram till vad som är bra och vad som är dåligt. Då pratar jag om mikrofoner.

För snart ett år sedan köpte alla medlemar i LanLigan var sin mikrofon. Jag (SparkMan) och PerZerk som är både ekonomiska och kan syna god kvalitet valde att köpa en billig ”Clas Ohlson”-mic (iofs från Siba) för 80kr.

Radio-micMazzej däremot, som föredrar ”självklar” kvalitet framför ekonomi, valde att köpa en sorts radiomikrofon. Jag vet inte hur mycket den kostade men skulle gissa på några hundralappar dyrare.

Nu kommer vi alltså till sanningens ögonblick. Vilken är den självklara Lan-mikrofonen?
Det är ”Clas Ohlson”-micen! Efter snart ett år av innehav och nästan ett halvår av aktivt användande via LAN fungerar de fortfarande lika bra som dag ett (om inte till och med bättre nu)!
Så vad hände med radiomikrofonen?
Fråga inte mig, men det är tydligen trasig nu. Dyr (dålig kvalitet) skit. Bara kasta i soptunnan direkt. Det enda jag vet har hänt är att spelandet blivit mycket tråkigare när alla inte kan prata via ventrilo och vissa omgångar t.o.m. blivit inställda p.g.a. den anledningen.

Så glöm inte att syna god kvalitet. Då slipper ni tråkigheter på sikt. Glöm inte heller:
Artikelnummer 32-7409.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: